«Έδεσε» και τον Τζολάκη ο Ολυμπιακός

Μοιραστειτε το

Ανακοινώσεων συνέχεια για τον Ολυμπιακό σήμερα, που μετά τις ανακοινώσεις για επέκταση της συνεργασίας με τους Θανάση Ανδρούτσο, Παπέ Αμπού Σισέ γνωστοποίησε και την ανανέωση με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας θα παραμείνει «ερυθρόλευκος» τουλάχιστον ως το 2024, όντας ο δέκατος ποδοσφαιριστής της πειραϊκής ομάδας που ανανέωσε τη συνεργασία του, μετά τους  Ελ Αραμπί, Μασούρα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ανδρούτσο και Σισέ.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Το νέο συμβόλαιο του 20χρονου τερματοφύλακα θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Το 2018 ήρθε στον Ολυμπιακό και μετά από μία σεζόν με την Ακαδημία, άρχισε πέρυσι να υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη ομάδα.

Ο γεννημένος στις 8/11/2002 στα Χανιά, Κρητικός, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 4/3/2020 ενώ στο παλμαρέ του έχει ήδη ένα νταμπλ. Ήταν βασικός στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...