Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; | newsbreak

Μοιραστειτε το

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Μετά την χαρμόσυνη ανακοίνωση της Μαρίας Ηλιάκη ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για ακόμα μια παρουσιάστρια, η οποία έμαθε πρόσφατα τα χαρμόσυνα νέα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δεν είναι απίθανο, το πρόσωπο για το οποίο γίνεται λόγος να είναι η Queen Dina, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκοστώπουλο. Ο έρωτας τους κρατάει αρκετούς μήνες και οι δυο τους δηλώνουν απόλυτα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Οι παπαράτσι πετυχαίνουν το ζευγάρι να κάνει συνεχώς κοινές δραστηριότητες, ενώ η Κωνσταντίνα εμπλουτίζει διαρκώς τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες από αποδράσεις και ρομαντικές στιγμές. Το ερωτευμένο ζευγάρι σύντομα συνειδητοποίησε ότι ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλον και η Κωνσταντίνα μετακόμισε στο σπίτι του αγαπημένου της στην Γλυφάδα.

Το δαχτυλίδι στο ξεχωριστό δείπνο

Όπως έγινε γνωστό τον Οκτώβριο, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ετοίμασε ένα ξεχωριστό δείπνο για την αγαπημένη του, στο οποίο κάλεσε φίλους από το στενό τους περιβάλλον και της ετοίμασε στην Κωνσταντίνα μια έκπληξη. Μπροστά στα μάτια όλων, της προσέφερε ένα δαχτυλίδι κι εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Απ’ότι φαίνεται λοιπόν, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ήταν έτοιμοι να επισφραγίσουν τον αγάπη τους, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα