Έγκλημα στο Λουτράκι: Αυτή είναι η 45χρονη Ουκρανή που βρέθηκε δολοφονημένη (pics)

Μοιραστειτε το

Έγκλημα πάθους είναι η στυγερή δολοφονία μιας 45χρονης Ουκρανής, που έμενε μόνιμα στο Λουτράκι, και του Έλληνα συντρόφου της στην περιοχή Φλάμπουρο;

Οι υποψίες, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, έχουν στραφεί αρχικά στον πρώην σύντροφο της 45χρονης Ουκρανής, τον οποίο αναζητά η Αστυνομία. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί. Πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την άτυχη 45χρονη, η οποία εργαζόταν ως μασέρ στην περιοχή.

Ποια ήταν η άτυχη 45χρονη

Σύμφωνα με το loytrakiblog.gr πρόκειται για την 45χρονη Φωτεινή – Svitlana, η οποία είχε μία κόρη 20 ετών.

Πώς εντοπίστηκε το άτυχο πτώμα της

Mπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι Αστυνομικοί που αναζητούσαν την 45χρονη Ουκρανή, της οποίας το αυτοκίνητο είχε βρεθεί καμένο τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με το loutraki365, οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Λουτρακίου εισέβαλλαν περίπου στις 16:15 το μεσημέρι της Κυριακής, στο σπίτι της στο Φλάμπουρο και την εντόπισαν νεκρή.

Δίπλα της, σύμφωνα, με το loutrakiblog.gr, κείτονταν νεκρός ακόμη ένας άνδρας, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την 45χρονη. Τα άψυχά τους σώματα βρίσκονταν στο δάπεδο μέσα σε μία λίμνη αίματος και έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Στο σπίτι έφτασαν αμέσως άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες. Ενώ, ο ιατροδικαστής θα ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου τους.

Δείτε το σπίτι όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα:

Το χρονικό της υπόθεσης και το καμένο αυτοκίνητο

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες πραγματοποίησαν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες, ωστόσο δεν εντόπισαν κανέναν.

Οι άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής διαπίστωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε μια 45χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός κοριτσιού περίπου 20 χρόνων και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου.

Δείτε το καμένο αυτοκίνητό της στη gallery:

Ωστόσο, σήμερα το πρωί, ένας γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι έβλεπε αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού της.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα χωρίς να πάρουν απάντηση. Μόλις πήραν την εισαγγελική άδεια μπήκαν στο σπίτι, όπου εντόπισαν και τα δύο άψυχα σώματα μέσα σε λίμνη αίματος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό: «Κοιμήθηκαν» οι Τούρκοι – Αόρατο από τα τουρκικά ραντάρ το υποβρύχιο «Παπανικολής»

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...