Έγκλημα στα Χανιά: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο Νορβηγός

Μοιραστειτε το

Τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας απήγγειλε ο εισαγγελέας Χανίων, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε σήμερα ο 47χρονος Νορβηγός, που φέρεται ότι δολοφόνησε με μαχαίρι την 54χρονη σύντροφό του στην περιοχή των Μεσκλών στα Χανιά.

Ο Νορβηγός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς την παρουσία συνηγόρου και αμέσως μετά παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια, από την οποία έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου.

Ο 47χρονος, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 17 Ιανουαρίου, όταν βρέθηκε νεκρή η σύντροφός του, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος στην περιοχή των Λινοπεραμάτων Ηρακλείου, όπου συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Η 54χρονη μαχαιρώθηκε 14 φορές

Με 14 μαχαιριές φέρεται να σκότωσε την άτυχη 54χρονης από τα Μεσκλά, ο Νορβηγός σύντροφός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το πόρισμα του Ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος έκανε από την αρχή λόγο για ανθρωποκτονία, επιβεβαιώνει την αγριότητα του εγκλήματος μέσα στο σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη:

«Το θύμα έφερε 14 κακώσεις από νύσσον τέμνων όργανο (μαχαίρι) τραχηλικά, αυχενικά, προσώπου καθώς και μια κάκωση αριστερά μασχαλιαία. Από τις 14 κακώσεις, οι οκτώ ήταν τραύματα – τομής και οι έξι εκδορές, ενώ από τα οκτώ τραύματα – τομής, μόνο μία ήταν θανατηφόρα, στη δεξιά, πλάγια τραχηλική χώρα η οποία επέφερε ρήξη της δεξιάς καρωτίδας με αποτέλεσμα τη μεγάλη απώλεια αίματος και τον θάνατο».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...