«Έβλεπε» το μέλλον και μαζί με αυτό 15.000€! Δήθεν μέντιουμ εξαπάτησε ανυποψίαστη γυναίκα | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στο «πετσί» του…ρόλου είχε μπει μία απατεώνισσα στα Χανιά, η οποία επί δύο ολόκληρα χρόνια κατάφερε να εξαπατά συστηματικά μία 46χρονη γυναίκα, την οποία είχε πείσει ότι είναι μέντιουμ και «βλέπει» τα μελλούμενα, με συνέπεια να της αποσπάσει 15.000 ευρώ! Μάλιστα, είχε φροντίσει να μαθαίνει τις κινήσεις της και της έλεγε τι κάνει και που πάει, για να σβήσει κάθε αμφιβολία της!

Με τον τρόπο αυτό, στο διάστημα των τελευταίων δύο ετών, η 50χρονη κατάφερε να αποσπάσει από την 46χρονη συνολικά 15.000 ευρώ, ώσπου, επιτέλους, αντιλήφθηκε ότι την εξαπατούσε, καθώς τίποτε από όσα υποσχόταν η 50χρονη δεν γινόταν… πραγματικότητα! Ως εκ τούτου, το θύμα κατέφυγε στην Αστυνομία και σε συνεννόηση με τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων έκανε μία τελευταία επίσκεψη στην επιτήδεια, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η «μάντισσα» δεν μπόρεσε να προβλέψει το… δικό της μέλλον και, μόλις παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη. Στο σπίτι της βρέθηκαν και χειρόγραφες σημειώσεις σχετικές με την υπόθεση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενη για απάτη.

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα