Άρης εναντίον ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι που θα κρίνει το ποιος είναι το αφεντικό της συμπρωτεύουσας! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (19.30, Novasports 1) στο «ντέρμπι αιωνίων» της Θεσσαλονίκης χωρίς κόσμο, κάτι που αποτελεί disadvantage για την τηλεοπτική εικόνα και δεν δίνει το μικρό προβάδισμα στον γηπεδούχο.

Γεγονός που κάνει ακόμα πιο απρόβλεπτο το ντέρμπι, με κίνδυνο για… προγνωστικά.

Ο Άρης προέρχεται από μια μεγάλη εμφάνιση στο β’ μέρος του αγώνα με τον Ατρόμητο, όταν παίζοντας με 10 παίκτες ισοφάρισε 2-2 τους γηπεδούχους, ενώ ο ΠΑΟΚ (με εξαίρεση τον αδιάφορο ευρωπαϊκό αγώνα με τη Γρανάδα) από μια εντός έδρας επιτυχία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-0), με πρωταγωνιστή τον «μικρό διάβολο» Χρήστο Κούτσια. Γι’ αυτόν τον παίκτη, που έχει εντυπωσιάσει έως τώρα στο πρωτάθλημα, θα υπάρξει «ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης» από τον Μάντζιο, που ξέρει ότι η «δύναμη πυρός» του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι τα άκρα της επίθεσης (Τζόλης, Ζίφκοβιτς).

Από την άλλη πλευρά, και ο Άρης είναι πολύ δυνατός στα άκρα της επίθεσης και στηρίζεται στην ποιότητα της μεσοεπιθετικής του γραμμής, όπου δεσπόζουν οι ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες του Μπρούνο Γκάμα, του Ματέο Γκαρσία, του Μπερτόλιο και του Μαντσίνι, ενώ περιμένει γκολ από τον Μάνο ή τον Λόπεθ (οι οποίοι δεν έχουν δείξει έως τώρα ότι μπορούν να λύσουν το πρόβλημα του σκοραρίσματος, άρα χρειάζονται ακόμη χρόνο, για να αποδείξουν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους).

Σημαντικές απουσίες

Σημαντικές οι απουσίες του Ροζ, που είναι τιμωρημένος, από πλευράς Άρη και του Ελ Καντουρί από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (για τον ίδιο λόγο).

Το ποιος θα αποδειχτεί αφεντικό της πόλης θα το ξέρουμε την Κυριακή το βράδυ. Το σίγουρο είναι ότι είναι μία «μάχη» δύο διαφορετικών κόσμων. Μάλιστα, πέρα από την παραδοσιακή κόντρα, έχουν και εντελώς διαφορετική φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο.

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα