Άξιζε κάτι καλύτερο ο Ολυμπιακός

Μοιραστειτε το

INTIMESPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Ντραγκάο» ο Ολυμπιακός γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Πόρτο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Champions League.

Χωρίς να υστερήσει απέναντι στην γηπεδούχο Πόρτο ο Ολυμπιακός πάλεψε για το βαθμό ή τους βαθμούς αλλά γνώρισε την ήττα με 2-0 χάρις στα γκολ των Φάμπιο Βιέρα στο 11’ και Ολιβέιρα στο 85’. 

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν και πλήρωσαν το λάθος του Μπουχαλάκη στο πρώτο μέρος και την ολιγωρία στην άμυνά τους λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έδειξαν σημάδια επιπολαιότητας και έλλειψης καθαρού μυαλού σε ορισμένα χρονικά διαστήματα της αναμέτρησης.

► Επόμενος σταθμός για την ομάδα του Πειραιά, την επόμενη Τρίτη, το Μάντσεστερ όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την τοπική Σίτι που νίκησε σήμερα τη Μαρσέιγ στη Γαλλία με 3-0. 

ΠΟΡΤΟ (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Μαρτσεσίν, Μαναφά, Εμπεμπά, Πέπε, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα (89′ Μπαρό), Ουρίμπε, Οτάβιο (70′ Γκρούγιτς), Κορόνα (70′ Εβανίλσον), Φάμπιο Βιέιρα (61′ Νακαζίμα), Μαρεγκά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας (70′ Βινάγκρε), Μπουχαλάκης (84′ Πέπε), Εμβιλά, Μασούρας (53′ Φορτούνης), Βαλμπουενά (84′ Χασάν), Ραντζέλοβιτς (70′ Μπρούμα), Αραμπί.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...