«Άναψαν τα αίματα» στην πλατεία της Νικόπολης Θεσσαλονίκης – Έντονη αστυνομική παρουσία γύρω από το ΑΠΘ | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ένταση επικράτησε νωρίτερα το βράδυ στην πλατεία της Νικόπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη. Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. προσέγγισε περίπου 20 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί και τους ζήτησε να απομακρυνθούν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η αστυνομία, οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν λεκτικά στους αστυνομικούς, ενώ πέταξαν και αντικείμενα προς το μέρος τους, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ στην περιοχή κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις και ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών. Όπως έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκαν δύο προσαγωγές.

Αστυνομική παρουσία γύρω από το ΑΠΘ λόγω Πολυτεχνείου

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων και προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εισόδου ατόμων στις εγκαταστάσεις του ΑΠΘ, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε σημεία περιμετρικά της πανεπιστημιακής περιοχής, ενώ παράλληλα, διενεργούνται και έλεγχοι σε πεζούς και οχήματα για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Το ΑΠΘ θα μείνει κλειστό στις 16 και 17 Νοεμβρίου, όπως αποφάσισαν οι πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, απόφαση που στηρίζεται στην κρισιμότητα της επιδημιολογικής κατάστασης στην πόλη.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα