Άλωσε το Καμπ Νόου η Ρεάλ

Μοιραστειτε το

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στο πρώτο… corona-clasico επικρατώντας με 3-1 της Μπαρτσελόνα, στο άδειο από φιλάθλους «Καμπ Νόου».

Καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς ήταν το δεύτερο τέρμα που πέτυχε η «βασίλισσα» στο 63ο λεπτό (εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σέρχιο Ράμος) που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη τής πιο αποτελεσματικής σήμερα Ρεάλ, σε σύγκριση με τους γηπεδούχους.

Αμφότερες οι δύο ομάδες σημείωσαν από ένα τέρμα στο πρώτο δεκάλεπτο (Βαλβέρδε στο 5′, Φατί στο 8′), με τον Μόντριτς να κλείνει τον πίνακα του σκορ στο 90′, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην αρμάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Σημειώνεται ότι η Ρεάλ προερχόταν από δύο οδυνηρές ήττες στην έδρα της, από τη νεοφώτιστη Κάντιθ για το πρωτάθλημα, καθώς και από τη Σαχτάρ για το Champions League. Για την Μπαρτσελόνα του Κούμαν, αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα, γεγονός που προβληματίζει τους οπαδούς της. 

AP PHOTO

Το ματς σημαδεύθηκε από τις πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την Μπαρτσελόνα να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις δικές της και να γνωρίζει τελικά την ήττα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Φατί έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία των clasico (17 ημερών και 359 ημερών), ξεπερνώντας τον Ραούλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Νέτο, Ζόρντι Άλμπα (87΄ Μπρεθγουέιτ), Πικέ, Λενγκλέ, Ντεστ, Κουτίνιο, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (82΄ Τρινκάο), Πέδρι (82΄ Γκριεζμάν), Μέσι, Φατί (82΄ Ντεμπελέ).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Μεντί, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο (43΄ Βάθκεθ), Κασεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε (69΄ Μόντριτς), Βινίσιους, Ασένσιο (83΄ Ροντρίγκο), Μπενζεμά.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...