Άλλος για… «Survivor»! Τούνη και Στικούδη ετοιμάζονται να βάλουν «φωτιά» στο ριάλιτι επιβίωσης | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο κορωνοϊός μπορεί να πάγωσε την παραγωγή του «Survivor» και τα πλάνα της Acun Medya και του Σκάι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να πέσουν στο τραπέζι ονόματα διασήμων αναφορικά με το ποιος θα πεινάσει για τη δόξα στο reality επιβίωσης!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», αν και η παραγωγή μπορεί να πηγαίνει για τα τέλη Μαρτίου (τότε λέγεται ότι θα αρχίσουν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο), όμως ο Τούρκος Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να βρει «Διάσημους» και «Μαχητές» που θα ιντριγκάρουν το κοινό, φέρνοντας έτσι τηλεθέαση και χρήματα από τις διαφημίσεις!

Έτσι ο Ατζούν έχει στη λίστα των «Διασήμων» ονόματα «φωτιά». Γι’ αυτό σκέφτεται να κάνει πρόταση σε δύο σέξι κορίτσια της showbiz, την Κατερίνα Στικούδη, με την οποία συνεργάστηκε στο «My style rocks», και την Ιωάννα Τούνη.

Eπίσης σύμφωνα με φήμες έχει στο μυαλό του την ηθοποιό Ματθίλδη Μαγγίρα, τη φρεσκοχωρισμένη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (σε ησυχία δεν θα την αφήσουν μια το «Βachelorette», μια το «Survivor»), την πρωταγωνίστρια της σειράς «Τατουάζ» Δανάη Παππά αλλά και τον ράπερ Υποχθόνιο, ο οποίος δηλώνει φανατικός του reality! Ίδωμεν… Survivor.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα