Άδωνις για πρωτοσέλιδο «Αυγής»: Μέρα ντροπής για τον ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστειτε το

Μέρα ντροπής για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αυγή χαρακτηρίζει τη σημερινή ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε η Αυγή πήρε ένα σύνθημα που αφορούσε την ποινική καταδίκη της Χρυσής Αυγής, τον κομματικοποίησε «και υπονοεί ότι χρειαζόμαστε ποινική καταδίκη του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Αυτό δεν είναι δείγμα ήθους είναι δείγμα ανηθικότητας και παντελώς απαράδεκτο, πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης πρόσθεσε ότι η Χρυσή Αυγή επί Σαμαρά πήγε φυλακή και επί Τσίπρα αποφυλακίστηκε ενώ όταν χρειαζόταν αυξημένη πλειοψηφία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιούσε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Χαρακτήρισε το πρωτοσέλιδο χυδαίο και απέλπιδα προσπάθεια να καπελωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής στη σκιά των πρόσφατων αποκαλύψεων Κοντονή, που σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη προκάλεσαν πανικό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αιχμηρό σχόλιο Πέτσα: Στην «Αυγή» έδυσε η Δημοκρατία

Μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, για το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» στο οποίο παρουσιάζονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς με τίτλο «Δεν είναι αθώοι», σειρά πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος με αιχμηρό σχόλιο έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ότι «στην Αυγή έδυσε η Δημοκρατία», ενώ κάνει ταυτόχρονα λόγο για «μαθητές του Γκέμπελς».

Αναλυτικά η δημοσίευση του Στέλιου Πέτσα:

«Μαθητές του Γκέμπελς. Αυτοί που «έκαναν παιχνίδια» με τη ΧΑ και μείωσαν τις ποινές της καταγγέλλουν Kyriakos Mitsotakis και Αντώνης Σαμαράς / Antonis Samaras που την οδήγησαν στην Δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση! Αυτοί που οφείλουν να απολογούνται παριστάνουν τους τιμητές! Στην Αυγή έδυσε η Δημοκρατία».

ΝΔ: Με πρακτικές Γκέμπελς προσπαθούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή», στο οποίο απεικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τίτλο «Δεν είναι αθώοι».

Στο σχόλιο του το κυβερνών κόμμα αναφέρει ότι «με πρακτικές Γκέμπελς», η εφημερίδα «επιχειρεί να κάνει το άσπρο – μαύρο», και καταλήγει «το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν όλο και περισσότερο ότι η θέση τους είναι στο περιθώριο».

Αναλυτικά το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για το πρωτοσέλιδο

«Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο- μαύρο όταν ακόμη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής. Για να βγουν από τη δεινή θέση καταφεύγουν στη λάσπη.

Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν όλο και περισσότερο ότι η θέση τους είναι στο περιθώριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο Καρά Τεπέ μετά την κακοκαιρία

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...