Άγριο ξύλο ανάμεσα σε ανήλικες σε Γυμνάσιο στα Γιαννιτσά, με θύμα μια 13χρονη μαθήτρια | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η βία έχει εισχωρήσει και στις κοριτσοπαρέες, όπως αποδεικνύεται από το δεύτερο, μέσα σε έναν μήνα, περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μιας ανήλικης από συνομήλικές της!

Το νέο βίαιο επεισόδιο είχε θύμα μία 13χρονη στα Γιαννιτσά, η οποία ξυλοκοπήθηκε από τέσσερα άλλα κορίτσια ηλικίας 13 έως 15 ετών!

Η οικογένεια της μικρής θα καταθέσει τη Δευτέρα μήνυση κατά των τεσσάρων κοριτσιών για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα karatzova.com, η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Αναστασία Δαρδανελιώτη αναφέρει πως πρόκειται για «συμμορία ανηλίκων που απείλησε, ξυλοκόπησε άσχημα και μάλιστα χωρίς κανένα λόγο το παιδί μέσα στην πόλη και ειδικότερα στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών».

Σύμφωνα με τον πατέρα της 13χρονης, «το συμβάν σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 9.30 το βράδυ, στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, όπου τα τέσσερα κορίτσια επιτέθηκαν, γρονθοκόπησαν και χτύπησαν άσχημα την κόρη μου στο κεφάλι χωρίς καμιά αιτία, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο». Όπως τονίζουν οι γονείς της μαθήτριας, η παρέα των κοριτσιών «μπράβων» έχουν παρελθόν στη βία, καθώς κάνουν bullying σε άλλα συνομήλικα παιδιά, ενώ πριν από δύο εβδομάδες είχαν χτυπήσει ακόμη ένα κορίτσι.

Άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Η χτυπημένη άσχημα μικρή μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και από εκεί, λόγω έλλειψης παιδοχειρουργού, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε για νοσηλεία για δύο ημέρες, λόγω κάκωσης κεφαλής και μετατόπισης αυχένα, που καθιστούσαν υποχρεωτική τη χρήση κολάρου. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, πέρα από τα τραύματά του το κοριτσάκι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς φοβάται να βγει από το σπίτι του.

Αντίστοιχης αγριότητας περιστατικό είχε συμβεί στις αρχές του μήνα στη Λαμία. Τότε, μία 14χρονη είχε ξυλοκοπηθεί με ιδιαίτερη βιαιότητα από τρεις 17χρονες, μία Ελληνίδα, μία Ρουμάνα και μία Αλβανίδα.

Με αφορμή μια φραστική αντιπαράθεση, οι τρεις ανήλικες είχαν ρίξει στο έδαφος τη μικρή, την κλοτσούσαν και τη… δάγκωναν, ενώ την είχαν εγκαταλείψει αιμόφυρτη. Και σε αυτή την περίπτωση οι γονείς της κοπέλας προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα