Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Ισόβια στη 45χρονη που σκότωσε το σύντροφό της σε ξενοδοχείο

Μοιραστειτε το

Ένοχη κρίθηκε η Γαλλίδα για τη δολοφονία του συντρόφου της το καλοκαίρι του 2019 στην Κρήτη.

Ειδικότερα, σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το μικτό ορκωτό δικαστήριο Ηρακλείου η 45χρονη γυναίκα που κατηγορούνταν για την ανθρωποκτονία του 56χρονου Γάλλου, με τον οποίο έκανε διακοπές το καλοκαίρι του 2019 σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσούτσουρα του δήμου Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου.

Η 45χρονη υποστήριξε ότι το θύμα αυτοτραυματίστηκε – ισχυρισμό που δεν δέχθηκε το δικαστήριο αλλά και η εισαγγελέας της έδρας που νωρίτερα είχε προτείνει την ενοχή της.

Μάλιστα, στην απολογία της υποστήριξε ότι τον αγαπούσε και δεν θα του έκανε ποτέ κακό, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο θάνατος του άνδρα, που εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, οφειλόταν σε τραύματα που προκλήθηκαν με μικρό ψαλίδι.

Το χρονικό

Tο έγκλημα σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2019 σε ξενοδοχείο σε περιοχή του Ηρακλείου.

Τη μοιραία νύχτα, άλλοι ένοικοι της ξενοδοχειακής μονάδας διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία που ερχόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού και πολύ γρήγορα οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου εντόπισαν το σώμα του 56χρονου αιμόφυρτο να κείτεται στο πάτωμα και τη 44χρονη, τότε γυναίκα, να βρίσκεται στον χώρο του υπνοδωματίου.

Το φονικό εργαλείο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν ένα μικρό ψαλίδι που χρησιμοποιείται στη φροντίδα των νυχιών και το οποίο μετά την άγρια ανθρωποκτονία πετάχτηκε στο καλαθάκι του μπάνιου.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι το θύμα έφερε χτυπήματα στο θώρακα κάποια από τα οποία ήταν ιδιαίτερα βαθιά, ενώ είχε υποστεί αμυντικά τραύματα στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον εαυτό του, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του cretapost.gr.

Οι σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν τεταμένες από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στην Κρήτη, ενώ κατανάλωναν συχνά ποσότητες αλκοόλ.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...