Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Στο νοσοκομείο η Μυρσίνη – Δίνει μάχη για τη ζωή της

Μοιραστειτε το

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Άγριες Μέλισσες“. Εφιαλτικές στιγμές θα περάσουν οι Σεβαστοί καθώς η Μυρσίνη θα μπει στο νοσοκομείο και θα δώσει μάχη για τη ζωή της.

Σύμφωνα με το Tv O’ Clock , ο Δούκας έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στον γάμο του και να διώξει τη Μυρσίνη από το σπίτι. Ωστόσο, σύμφωνα με το My Tv, τα σχέδια του ανατρέπονται με τον πιο τραγικό τρόπο. Στα επόμενα επεισόδια, η υγεία της Μυρσίνης κλονίζεται και η οικογένεια των Σεβαστών θα περάσει εφιαλτικές στιγμές. Η Μυρσίνη έχει έντονους πόνους στο στήθος, αλλά και βήχα. Κανείς, όμως δεν δίνει τη δέουσα σημασία. Η κατάστασή της χειροτερεύει και ενώ μιλάει με τον Δούκα βήχει και δεν μπορεί να ανασάνει. Εκείνος, πανικόβλητος, καλεί σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Τα παιδιά τους και ο Μελέτης προσπαθούν να φανούν ψύχραιμοι και η Μυρσίνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να την κρατήσουν στη ζωή. Αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Ο Δούκας και μόνο στη σκέψη πως θα χάσει την Μυρσίνη καταρρέει και ζητάει να απομονωθεί για να μην τον βλέπουν έτσι. Τις επόμενες ώρες, το μαρτύριο τους λαμβάνει τέλος. Οι γιατροί τους ενημερώνουν ότι η Μυρσίνη ανταποκρίνεται στη θεραπεία και αναρρώνει.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...