Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αποκαλύπτει όσα πέρασε από τον Βόσκαρη

Μοιραστειτε το

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες“. Για την Ελένη η λύτρωση και η δικαίωση είναι πολύ κοντά. Μετά την καταγγελία που έκανε εναντίον του Βόσκαρη, εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για όσα έχει κάνει. Εκείνος, όμως, προλαβαίνει και παντρεύεται τη Σοφούλα, ενώ την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα, η Ελένη δίνει μία μεγάλη μάχη προκειμένου να τιμωρήσει τον Βόσκαρη για τις αποτρόπαιες πράξεις του σε όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη φυλακή την οποία διηύθυνε.

Η Ελένη καταγγέλλει τον Βόσκαρη με την ελπίδα πως θα συνεχίσουν και άλλες γυναίκες το παράδειγμα της. Ο Βόσκαρης καλείται να απολογηθεί για όσα τον κατηγορούν. Αυτή η εξέλιξη δεν του αρέσει καθόλου. Στόχος του είναι να διαστρεβλώσει την αλήθεια μιας και δεν τον συμφέρει η υπόθεση αυτή να οδηγηθεί σε δίκη. Από την άλλη, αυτή είναι η πρώτη προσωπική νίκη για την Ελένη. Όμως στην πορεία τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα, μιας και ο Αλέξης δεν καταφέρνει να αποσπάσει τις καταθέσεις που επιθυμεί από τα θύματα του Βόσκαρη.

Όλα δείχνουν πως αυτή η υπόθεση οδηγείται σε ένα μεγάλο ναυάγιο. Οι ώρες περνούν και μία απρόσμενη εξαφάνιση από το χωριό φέρνει μεγάλη αναταραχή. Η είδηση πως ο Βόσκαρης και η Σοφούλα το έχουν σκάσει μαζί γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης στο Διαφάνι. Την ίδια ώρα που οι γονείς της ανησυχούν για εκείνη και ψάχνουν να τη βρουν, η Σοφούλα παντρεύεται κρυφά από όλους τον Βόσκαρη.

Ο διοικητής πετυχαίνει άλλον έναν στόχο του. Ωστόσο, η χαρά του δεν διαρκεί για πολύ και η Σοφούλα σύντομα θα γνωρίσει με τον χείμαρρο τρόπο τον πραγματικό του χαρακτήρα. Ο Αλέξης ενημερώνει τον Λάμπρο και την Ελένη πως ο ανακριτής θα καλέσει σε δίκη τον Βόσκαρη, ενώ την ίδια στιγμή ενημερώνει και ο ίδιος και ο χειρότερος εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει και ξεσπάει την οργή του με βιαιότητα πάνω στη Σοφούλα. Η κοπέλα ζει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του και μετανιώνει που τον εμπιστεύτηκε και γύρισε την πλάτη της στους γονείς της. Εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Αγγέλου και είναι αποφασισμένη να μη μιλήσει σε κανέναν.

Την ίδια ώρα η Ελένη ανυπομονεί όσο τίποτε άλλο να τελειώνει μια για πάντα με τον Βόσκαρη. Η είδηση πως ο άνδρας θα δικαστεί της δίνει μεγάλη χαρά. Αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στους κατοίκους του χωριού. Έτσι, εξομολογείται σε όλους τις σκληρές και επίπονες στιγμές που πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη. Τα λόγια της προκαλούν αναταραχή και όλοι ενώνονται σαν μια γροθιά εναντίον του Βόσκαρη. Εκείνος μετά τις τελευταίες εξελίξεις προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και να γλιτώσει.

Πηγή πληροφοριών: MY TV

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...