Άγριες Μέλισσες: “Δεν με στεναχώρησε καθόλου που έφυγα” δήλωσε γνωστός ηθοποιός – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστειτε το

“Για να πω το ναι στις Άγριες Μέλισσες έκανα πέντε συναντήσεις” ανάφερε για τον ρόλο του στις “Άγριες Μέλισσες” ως Κυπραίος, ο Γιάννης Στάνκογλου. Ένας ρόλος που του χάρισε φανατικές θαυμάστριες, αν και είχε άδοξο τέλος.

Στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” τόνισε μεταξύ άλλων ότι “ο Κυπραίος ήταν πολύ κακός ρόλος και απεχθής. Με το πώς ολοκληρώθηκε ο χαρακτήρας, έκλεισε με έναν τρόπο που και ο θεατής το δέχτηκε απόλυτα και το κατάλαβε. Τον συμπάθησαν όμως πολύ, αλλά και πριν το τέλος, στο flashback που βασανίζω τον γιο του Νέστορα, άρχισαν να συμπαθούν από εκεί τον χαρακτήρα, λόγω του ότι έκλαψα κιόλας. Δεν ήταν εύκολο να ενσαρκώσω το ρόλο. Για να με πείσει ο Λευτέρης Χαρίτος κάναμε πέντε συναντήσεις πριν πω το ναι, γιατί δεν ήθελα να παίξω έναν τόσο κακό χαρακτήρα”.

“Είπα τελικά το ναι λόγω σεναρίου και καστ. Το κλάμα μου στη δολοφονία του γιου του Νέστορα δεν υπήρχε στο σενάριο, ήταν δικό μου. Οι πιο δύσκολες σκηνές ήταν αυτή μετά το θάνατο του γιου του Νέστορα και η αυτοκτονία μου. Όλος αυτός ο διάλογος με τον Νέστορα ήταν φορτισμένος συναισθηματικά. Δεν με στεναχώρησε καθόλου που έφυγα από τις Άγριες Μέλισσες γιατί ήρθε πολύ φυσικά το τέλος” πρόσθεσε.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...