Άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη – Μπογιές, συνθήματα και φθορές | newsbreak

Μοιραστειτε το

Άγνωστοι εισέβαλλαν στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και προκάλεσαν φθορές.

Η ομάδα αγνώστων πέταξε μπογιές, προκάλεσε φθορές και έγραψε συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο υφυπουργός έκανε λόγο για «επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας»:

«Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται»

«Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους. Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.

Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Αναμένω την καταδίκη απ΄ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος» έγραψε.

Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους.Όταν…

Posted by Λευτέρης Αυγενάκης on Friday, February 26, 2021

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα