Άγγιξε σεντόνι ο Ολυμπιακός

Μοιραστειτε το

Με ένα «καθαρό» σκορ (2-0) ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ομόνοιας στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League, και πλέον ατενίζει με αισιοδοξία την είσοδό του στους ομίλους. 

Πάντως, η νίκη για τους γηπεδούχους δεν ήρθε εύκολα, καθώς είχε να αντιμετωπίσει τη μαχητικότητα των Κυπρίων, οι οποίοι μέχρι το 69ο λεπτό άντεχαν στην πίεση των γηπεδούχων.

Ωστόσο στο 69′, οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ, εκμεταλλευόμενοι το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λέτσιακς, όταν έπιασε την μπάλα με τα χέρια μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων. Προηγήθηκε μονομαχία του Λέτσιακς με τον Ραντζέλοβιτς, κατά την οποία ο παίκτης του Ολυμπιακού φαίνεται να υποπίπτει σε φάουλ στον αντίπαλό του, πριν ο τελευταίος πιάσει την μπάλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Βαλμπουενά, ξεκλειδώνοντας τη σφιχτή άμυνα των φιλοξενουμένων. 

Το τέρμα αυτό έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους, που μέχρι εκείνο το σημείο είχαν ελάχιστες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Έτσι, έπειτα από δύο καλές στιγμές με τον Ελ Αραμπί (στο 77΄ και το 80΄) και μία με εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά (στο 90΄), ο Ολυμπιακός έφτασε σε ένα δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του ματς. Σκόρερ ο Ελ Αραμπί, ο οποίος νίκησε τον Φαμπιάνο, ύστερα από εντυπωσιακή κίνηση και δυνατό αριστερό σουτ στην αριστερή γωνία του τέρματος της Ομόνοιας. 

Σημειώνεται ότι ο αγώνας ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Τρίτη (29/9, 22:00) στη Λευκωσία.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (58΄ Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (58΄ Ελ Αραμπί), Βαλμπουενά, Χασάν (76΄ Εμβιλά).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Μπουτεάκ (87΄ Λοΐζου), Ζόρντι Γκόμεθ, Βίτορ Γκόμες, Παπουλής (81΄ Ασαντέ), Σενέ (46΄ Ντουρίς), Τιάγκο. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...