Φρικτά δημοσκοπικά ευρήματα για τους μουσουλμάνους της Γαλλίας | newsbreak


Φρίκη προκαλούν τα δημοσκοπικά ευρήματα του IFOP μετά την σφυγμομέτρηση που διενεργήθηκε μετά τον αποκεφαλισμό του Γάλλου καθηγητή από νεαρό ισλαμιστή. Η άποψη που έχουν οι νεαροί μουσουλμάνοι στην Γαλλία, προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

Μία δημοσκόπηση που ανατρέπει κάθε αισιοδοξία περί ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων στις δυτικές κοινωνίες διενεργήθηκε στην Γαλλία από το ινστιτούτο δημόσιας γνώμης. Η δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι οι νεαροί μουσουλμάνοι, είναι ακόμα πιο φανατικοί και πιο ακραίοι από τους ηλικιωμένους. Δηλαδή, η γαλλική κοινωνία φαίνεται ότι αποτυγχάνει οικτρά στην ενσωμάτωση των μουσουλμάνων, Καθώς όλοι περίμεναν ότι ο ισλαμικός φανατισμός θα ήταν συχνότερος στους μεγάλους σε ηλικία που είναι δύσκολο να προσαρμοστούν.

Η δημοσκόπηση όπως δημοσιεύεται στην σελίδα του γαλλικού ινστιτούτου γνώμης

Η πλειοψηφία λοιπόν των νεαρών μουσουλμάνων, κάτω των 25 ετών, πιστεύουν ότι η σαρία υπερισχύει της γαλλικής νομοθεσίας! Μιλάμε για ένα ποσοστό 6 νέων στους 10 που συμμετείχαν στην έρευνα, ποσοστό που έχει αυξηθεί κατά 10% τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες καταπολέμησης του ριζοσπαστικού Ισλάμ στην Γαλλία έχουν ενταθεί.

Σχεδόν 7 στους 10 νεαροί μουσουλμάνοι, πιστεύουν ότι οι δάσκαλοι δεν έχουν δικαίωμα να δείχνουν σκίτσα που αφορούν την θρησκεία, στους μαθητές τους! Καταδικάζουν δηλαδή σε συντριπτικό ποσοστό την ενέργεια του δασκάλου που έχασε τη ζωή του. Σε αντίθεση με τους Γάλλους καθολικούς χριστιανούς που σε συντριπτικό ποσοστό 8 στους 10, πιστεύουν ότι ο δάσκαλος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει κάτι παρόμοιο, ακόμα κι αν αυτό αφορά την χριστιανική θρησκεία.

Η δημοσκόπηση έχει ήδη προκαλέσει συναγερμό και τεράστια ανησυχία στην γαλλική κοινωνία.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

Previous Η επόμενη ημέρα στις ΗΠΑ: Οι πρώτες κινήσεις Μπάιντεν και η αντεπίθεση Τραμπ
Next Θρίλερ στην Τουρκία - Παραιτήθηκε ή όχι ο Μπεράτ Αλμπαιράκ, ο υπουργός Οικονομικών και γαμπρός του Ερντογάν; (ΒΙΝΤΕΟ)