Τρύπες Καραμανλή: Βρέθηκε λύση για την κυκλοφορία των Ι.Χ.


Στη λύση χρήσης φωτεινού σηματοδότη,  ώστε να πραγματοποιείται εναλλάξ η κυκλοφορία των Ι.Χ. από το πλήρες πλάτος της εναπομένουσας σήραγγας «Λουμπάρδα» (σ.σ. Τρύπες του Καραμανλή), κατέληξε η Περιφέρεια Αττικής.

Η προσωρινή αυτή λύση αφορά το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο θα εκτελούνται τα έργα αποκατάστασης των βλαβών που έχουν προκληθεί σε μέρος της σήραγγας.

Η ενεργοποίηση του φωτεινού σηματοδότη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι. Έως εκείνη την ώρα η κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων επί της Αθηνών – Σουνίου, θα διεξάγεται μέσω του άξονα Λεωφόρου  Ευελπίδων –  Λεωφόρου  Αγίας Μαρίνας. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης θα επισκεφτεί εντός της ημέρας το σημείο, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες και να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης του έργου. 

Να σημειωθεί ότι η επιλογή ενεργοποίησης του φωτεινού σηματοδότη προκρίθηκε σε συνεννόηση με την τροχαία Αθηνών, καθώς κρίνεται ότι επιτυγχάνει το υψηλότερο επίπεδο οδικής ασφάλειας για τους χρήστες της οδού με την μικρότερη δυνατή όχληση. 

naftemporiki.gr

Πηγή
Author:

Previous SOS από επιστήμονες: Ανακάλυψαν ένα σύνδρομο που προκαλεί ο κοροναϊός και χτυπά τους ενήλικες | in.gr
Next Αρνητικά τεστ 100 γιατρών, νοσηλευτών και εργαζόμενων στο ΚΑΤ
All24 Team
About the author

All24 Team