Τρόμος με Αλγερινούς στο λόφο του Στρέφη! Έσπασαν στο ξύλο 20χρονο και του έκλεψαν τον σκύλο | newsbreak


Τρομακτικό ήταν το απόγευμα που έζησε ένας 20χρονος νεαρός που έβγαλε βόλτα τον σκύλο του, στο λόγο του Στρέφη, την περασμένη Πέμπτη! Μια συμμορία αγριεμένων Αλγερινών του επιτέθηκε, τον χτύπησε και αφού έκλεψε τα προσωπικά του αντικείμενα και τον σκύλο του, έγινε καπνός!

Αρνήθηκε να αγοράσει ναρκωτικά και του επιτέθηκαν

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 20χρονος νεαρός, έκανε βόλτα με το κατοικίδιό του στην περιοχή, όταν οι Αλγερινοί τον πλησίασαν και προσπάθησαν να του πουλήσουν ναρκωτικά. Ο νεαρός τους απάντησε να τον αφήσουν ήσυχο και ότι δεν ασχολείται με ουσίες, όμως εκείνοι αγριεμένοι, του όρμηξαν και τον χτύπησαν με γροθιές, ενώ τον απείλησαν βάζοντάς του το μαχαίρι στον λαιμό. Αφού «βούτηξαν» τα χρήματα και το κινητό τηλέφωνο του 20χρονου, άρπαξαν και τον σκύλο του ράτσας πιτ μπουλ.

Ο νεαρός κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Εξαρχείων και λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλλαβαν δύο Αλγερινούς από την άγρια συμμορία. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται καθώς αναζητείται ο αρχηγός, ο οποίος μάλιστα έχει στην κατοχή του τον σκύλο του νεαρού.

(Φωτό: Αρχείου)

Πηγή
Author: Ch-newsroom

Previous Ολιγόμηνη παράταση προστασίας της Α΄ κατοικίας
Next Κλειστά τα σχολεία και την Τρίτη (16/2) στον Δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη λόγω του παγετού - OTA VOICE
all24.gr
About the author

all24.gr