ΣΥΡΙΖΑ: Το success story του κ. Μητσοτάκη με τα εμβολιαστικά κέντρα συνεχίζεται…


«Εδώ και πέντε μέρες καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να αναλάβει πρωτοβουλίες για την άρση του καθεστώτος πατέντας, ώστε περισσότερες φαρμακοβιομηχανίες της Ευρώπης να μπορούν να παράξουν μαζικά το εμβόλιο και να εξασφαλιστεί η έγκαιρη προσφορά των αναγκαίων δόσεων, ώστε να προχωρήσει γρήγορα ο εμβολιασμός και να μην χαθεί και το 2021, όπως προειδοποιούν οι ειδικοί», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.  

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και αρνείται να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επισπευσθεί ο εμβολιασμός των πολιτών.

»Την ίδια ώρα το μπάχαλο συνεχίζεται, αυτή τη φορά επειδή το δήθεν σχέδιο που είχαν με τα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα εξελίσσεται σε φιάσκο και αναγκάζονται να μετατρέψουν τα νοσοκομεία σε κέντρα εμβολιασμού, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των ηλικιωμένων. Το «επιτελικό κράτος» όχι μόνο δεν έχει τη δυνατότητα διενέργειας κατ’ οίκον εμβολιασμού, αλλά ούτε καν τα ραντεβού των ηλικιωμένων να είναι σε δομές κοντά στον τόπο διαμονής τους. Και φυσικά, δεν υπάρχει η παραμικρή πρόβλεψη για όσους έχουν κινητικά προβλήματα και δυσκολία μετακίνησης εκτός της κατοικίας τους κατοικίας τους».

e-Περιουσιολόγιο: Ό,τι δεν δηλώνεται θα κατάσχεται από το 2021Εφορία: Ποιοι θα δουν “κούρεμα” φόρου έως και 59%;Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Αποχώρηση από τον ΕΛΟΜΑΣ-Απορρόφηση της CRM Αριάδνη στην Κρήτη
Πηγή
Author:

Previous Πετρέλαιο: Πάνω από τα 56 δολάρια η τιμή του μπρεντ - Στο υψηλότερο επίπεδο 11μήνου
Next ΚΙΝΑΛ - Λοβέρδος για την αντικατάστασή του: «Επιλογή και απόφαση της Φώφης Γεννηματά»
All24 Team
About the author

All24 Team