ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις


«Αν αυτοί που μας κυβερνούν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και την εθνική ασφάλεια της χώρας, θα ήταν απλά νούμερα επιθεώρησης», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον κύριο Οικονόμου και στον κύριο Μητσοτάκη, που η κυβέρνησή τους έπεσε θύμα παρακολούθησης από το κακόβουλο λογισμικό Predator», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «αν αυτοί που μας κυβερνούν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και την εθνική ασφάλεια της χώρας, θα ήταν απλά νούμερα επιθεώρησης». Όμως, τονίζει «τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και δεν αξίζει στη χώρα μια τόσο ανεύθυνη κυβέρνηση, ούτε στους πολίτες ένας τόσο θρασύς και αδίστακτος πρωθυπουργός».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «τώρα που πλέον κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων παραδέχεται εμμέσως την ορθότητα της λίστας των παρακολουθήσεων, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις για τις νέες αποκαλύψεις του Documento και του Βήματος και όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού».

Σχετικές ειδήσεις:

ΣΥΡΙΖΑ: Συντονισμένα «πυρά» κατά Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Επικίνδυνος για τη χώρα ο κ. Μητσοτάκης

Ηλιόπουλος: Υπάρχει κοινό παρακρατικό κέντρο μεταξύ ΕΥΠ και Predator

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Aegean: Αποτελέσματα 3ου τριμήνου και εννεαμήνου 2022
Next ΚΟΚ: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές με αυστηρότερες ποινές
All24 Team
About the author

All24 Team