ΣΥΡΙΖΑ: Ημερίδες σε ολόκληρη τη χώρα για να παρουσιάσει το πρόγραμμα


Πανελλαδική «εκστρατεία» ξεκινάει ο ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να πετύχει την πολυπόθητη αδιαμεσολάβητη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, προκειμένου να επικοινωνήσει τις προγραμματικές του θέσεις.

Παράλληλα, σκοπεύει να ξεκινήσει και διαβουλεύσεις με τους πολίτες που θα έρθει σε επαφή, με στόχο την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, την μείωση των εισοδημάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο, ξεκινάει αύριο από το Ρέθυμνο ένας μεγάλος κύκλος ημερίδων σε κάθε Νομαρχιακή Ενότητα, με θέμα τις έξι εθνικές προτεραιότητες που παρουσιάστηκαν στην ΔΕΘ από τον Αλέξη Τσίπρα και ομιλητές τους βουλευτές Κώστα Ζαχαριάδη, Ανδρέα Ξανθό και Θεανώ Φωτίου.

Καλεσμένοι οι τοπικοί φορείς, οι παραγωγικές δυνάμεις, οι εκπρόσωποι της κοινωνίας, αλλά και όλοι οι πολίτες σε μια συζήτηση για τις ανάγκες τους και τον τρόπο που απαντούν σε αυτές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος αυτών των ημερίδων είναι να αναλύονται οι προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος και να εκκινεί διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες. Ειδικότερα, στοχεύουν στην ανάγκη να καταδειχθεί η διασύνδεση των θέσεων των ΣΥΡΙΖΑ χία με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά τόπους η κάθε Νομαρχιακή Ενότητα.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα συμμετέχουν σε αυτές τόσο στελέχη του κόμματος όσο και εκπρόσωποι των φορέων της οικονομικής, συνδικαλιστικής και κινηματικής ζωής κάθε περιοχής. Σε αρκετές μάλιστα από αυτές τις ημερίδες θα παρευρεθεί και θα μιλήσει και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.​

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη
Next Υπόμνημα Ανδρουλάκη στην Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου PEGA
All24 Team
About the author

All24 Team