ΣΥΡΙΖΑ – Ηλιόπουλος: Η συγκάλυψη Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών θα αποτύχει


«Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος πως ό,τι και αν κάνει η προσπάθεια συγκάλυψης θα αποτύχει, οι απαντήσεις θα δοθούν», τονίζει χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος

Για αμηχανία της κυβέρνησης και απόπειρα του Κυριάκου Μητσοτάκη να προκαταβάλει την Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις παρακολουθήσεις, ώστε να μην συναντήσει την αποστολή της στην Αθήνα, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως αναφέρει στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η Εξεταστική PEGA προτίθεται να καλέσει τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου των υποκλοπών. «Αυτούς δηλαδή που η κυβέρνηση απέκλεισε από την Εξεταστική της Βουλής, μετατρέποντάς την σε παρωδία», σημειώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον αν θα συναντήσει την Επιτροπή όταν προσκληθεί ή θα υπεκφύγει για μια ακόμη φορά προκειμένου να αρνηθεί τις απαντήσεις στα πιεστικά ερωτήματα που αποφεύγει επί μήνες να δώσει στον ελληνικό λαό και στα θύματα των υποκλοπών».

«Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος πως ό,τι και αν κάνει η προσπάθεια συγκάλυψης θα αποτύχει, οι απαντήσεις θα δοθούν», καταλήγει ο κ. Ηλιόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις:

Η τουρκική επιθετικότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα – Μπορέλ

Αλέξης Χαρίτσης: Μόνη λύση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας η μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα

Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει τα κυβερνητικά στελέχη που «προκαλούν την κοινωνία»

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Ουκρανό ομόλογό του - «Η Ελλάδα στο πλευρό της Ουκρανίας»
Next Νίκος Ανδρουλάκης στην PEGA: Δεν είναι α λα καρτ οι ευρωπαϊκές αξίες
All24 Team
About the author

All24 Team