ΣΥΡΙΖΑ: Αξιοθρήνητο να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής ο πρωθυπουργός


«Αξιοθρήνητο να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής ο κ. Μητσοτάκης για να εκβιάσει τους υπουργούς που παρακολουθούσε – Να έρθει να απαντήσει εάν πρόσωπα από τους 33 παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ εκτός από το Predator», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του απαντά σε όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, είναι αξιοθρήνητη η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να προκαλέσει πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που δεν προσέρχεται στη Βουλή για να απαντήσει στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για τους 33 της λίστας των επισυνδέσεων.

«Την ώρα που η κοινωνία βουλιάζει στην ακρίβεια, ο κ. Μητσοτάκης βουλιάζει στα ψέματά του για να καλύψει τον παρακρατικό μηχανισμό υποκλοπών που ο ίδιος έστησε. Όλη η συνέντευξη που έδωσε, άρον άρον μετά τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση των υπουργών του και επιχειρηματιών με το Predator, ήταν ένα παραλήρημα ενοχής, πανικού και ύβρεων», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά, και συνεχίζει τονίζοντας:

«Είναι ενδεικτικό του αδιεξόδου του αλλά και αξιοθρήνητο το γεγονός, ότι σχεδόν εκλιπαρεί για πρόταση μομφής, για να εκβιάσει τους υπουργούς που παρακολουθούσε να τον στηρίξουν, μήπως μπορέσει και διασωθεί. Αν ψάχνει σωσίβιο, δεν θα το βρει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εάν φοβάται ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη βουλευτών και υπουργών του, δεν έχει παρά να ζητήσει από μόνος του ψήφο εμπιστοσύνης».

Τέλος, η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει πως «Μέχρι τότε οφείλει να κατανοήσει ότι είναι Πρωθυπουργός κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και όχι ελέω Θεού μονάρχης και οφείλει να απαντά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Τον περιμένουμε να έρθει την Παρασκευή για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα, εάν οι 33 της λίστας που φέρονται ως στόχοι του κακόβουλου λογισμικού predator ή κάποιοι εξ’ αυτών, ήταν και σε επίσημη επισύνδεση της ΕΥΠ».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous LIVE η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1
Next WTM: Η εντυπωσιακή παρουσία της Ελλάδας - Πρώτη η αγορά της Αγγλίας με 3 εκατομμύρια τουρίστες (φωτογραφίες)
All24 Team
About the author

All24 Team