Στηρίζει τον αδερφό του ο Γιάννης Λιγνάδης: «Κατασπαράζουν οι ανορθόλογοι» (video) | newsbreak


Ο Γιάννης Λιγνάδης, αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, έλυσε την σιωπή του και μίλησε για τη σύλληψη και τις κατηγορίες για κατά συρροή βιασμούς ανηλίκων.

Ο αδερφός του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και διευκρίνισε ότι σύντομα θα μιλήσει στα κανάλια και στις εφημερίδες, για να θέσει επίσημα την θέση του για την υπόθεση.

«Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως» δήλωσε στην εκπομπή ο Γιάννης Λιγνάδης.

Οι… έχοντες ορθό λόγο

Ο αδερφός του γνωστού θεατρανθρώπου ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον κρατούμενο αδερφό του, ενώ χαρακτήρισε κατασπάραγμα όσα διαδραματίζονται γύρω από το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη: «Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα. Είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη» δήλωσε.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

Previous Αλλάζει στρατηγική για το άνοιγμα της κοινωνίας η Γερμανία
Next Επίσκεψη του Δημάρχου Θήρας στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χ. Δαρζέντα - OTA VOICE
all24.gr
About the author

all24.gr