Στην Περιφέρεια Αττικής, βρέθηκε εχθές, ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Α. Δασκαλάκης


Στην Περιφέρεια Αττικής, βρέθηκε εχθές ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Α. Δασκαλάκης-Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη

Γ. Πατούλης: «Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας συνδράμοντας και διευκολύνοντας το έργο της, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συναντήθηκε με τον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Α. Δασκαλάκη, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι προσπάθειες της Αστυνομίας για την πιστή τήρηση των προληπτικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, με τον κ. Δασκαλάκη να υπογραμμίζει πως για το Σώμα της ΕΛΑΣ, προτεραιότητα είναι αυτή την περίοδο να παρέχεται βοήθεια στους πολίτες προκειμένου να εφαρμόζουν τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με στόχο τον περιορισμό του κινδύνου διασποράς.

Ο κ. Δασκαλάκης ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την έμπρακτη στήριξή του, με αφορμή την προφορά από την Περιφέρεια σημαντικής ποσότητας υγειονομικού υλικού προστασίας. «Είστε πάντα στο πλευρό μας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον κ. Δασκαλάκη για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία αυτή την κρίσιμη περίοδο, επισημαίνοντας πως καταβάλει ένα δύσκολο έργο προς όφελος των πολιτών και διαμήνυσε πως η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους. 

Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή και επιτελεί σημαντικό έργο με στόχο την ασφάλεια των πολιτών. Ήταν καθήκον μας να συμβάλλουμε στην καλύτερη θωράκιση του προσωπικού της ΕΛΑΣ διευκολύνοντας το έργο τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους. Με τη στάση και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που επιδεικνύουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, αποτελούν πρότυπο και στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας, ότι όλοι μαζί, με ενότητα θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε νικητές».

Πηγή
Author:

Previous Αμερικανοί ερευνητές: Δεν υπάρχουν αποδείξεις για σχέδιο δολοφονίας εκλεγμένων αξιωματούχων
Next Δριμύ ψύχος στα βόρεια- Άγγιξε τους μείον 18 βαθμούς Κελσίου η ελάχιστη θερμοκρασία
all24.gr
About the author

all24.gr