Στα «κάγκελα» οι ιδιοκτήτες κομμωτηρίων της Θεσσαλονίκης για την… κωλοτούμπα Χαρδαλιά! | newsbreak


Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις των ιδιοκτητών κομμωτηρίων της Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να παραμείνουν κλειστές οι επιχειρήσεις τους σήμερα και αύριο, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

Πριν από την επίσημη ανακοίνωση είχε επικρατήσει αλαλούμ σχετικά με το τι θα γινόταν. Ο πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων – Κομμωτών Θεσσαλονίκης Παύλος Κολοβός είχε διαβεβαιώσεις από το υπουργείο Εμπορίου για την κανονική λειτουργία των κομμωτηρίων σήμερα και αύριο. Ωστόσο, τελικά ελήφθη διαφορετική απόφαση, καθώς στην πόλη ισχύει ήδη lockdown. «Δεν θα σπάσουμε την επιδημιολογική κατάσταση σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες για τα κομμωτήρια και τα καταστήματα περιποίησης νυχιών», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς στο GRTimes.

Ο κ. Κολοβός χαρακτήρισε την απόφαση «γελοία», προσθέτοντας πως ο κόσμος δεν συνωστίζεται στα κομμωτήρια, αλλά στα λεωφορεία και τα μαγαζιά: «Δυο χιλιάδες επιχειρήσεις θα μείνουν στον αέρα, ενώ τουλάχιστον θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε ελάχιστο τζίρο εν όψει lockdown», τόνισε.

Τα μασούσε

Το σωματείο επικοινώνησε με τον αρμόδιο του υπουργείου Εμπορίου, που τους διαβεβαίωσε για τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους, ο οποίος, σύμφωνα, με τον κ. Κολοβό, «τα… μασούσε, δεν ήξερε τι να μας πει».

Τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο στις περιοχές που μπαίνουν σε lockdown από σήμερα, ώστε να εξυπηρετήσουν την πελατεία τους. Από Δευτέρα ως το τέλος Νοεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

Previous Οι μουσουλμάνοι έχουν επιτέλους χώρο λατρείας
Next Μακρόν-Πούτιν: "Να διασφαλιστούν οι αρμενικοί πληθυσμοί στο Ναγκόρνο Καραμπάχ" - OTA VOICE