Σκυλακάκης: Τα διαθέσιμα δεν είναι ατελείωτα


Υπέρ του ανοίγματος της οικονομίας και της κοινωνίας τάχθηκε την Τετάρτη μέσ του ΣΚΑΪ 100,3 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

«Ο κ. Σκυλακάκης τόνισε ότι το πολύμηνο απαγορευτικό αλλάζει την κοινωνική συμπεριφορά, και σημείωσε ότι «είναι ασφαλέστερο να έχεις κάποιον να δουλεύει με τα μέτρα, παρά να κάθεται και να έχει επαφές χωρίς τα μέτρα».  

«Οι δυνάμεις μας είναι πεπερασμένες. Τα διαθέσιμα δεν είναι ατελείωτα. Βγαίνουμε στις αγορές, όπως σήμερα με το τριακονταετές ομόλογο επειδή εγγυάται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα δανεικά κάποια στιγμή θα πρέπει να επιστραφούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός. 

Ο υπουργός ανέφερε ακόμη ότι μέλημα του οικονομικού επιτελείου είναι «να μην μας ξεφύγει το χρέος έτσι ώστε την επόμενη μέρα να έχουμε δημοσιονομική σταθερότητα, για την ανάκαμψη που έρχεται».  

«Είμαστε στην τελευταία φάση του λοκντάουν, και οι πολίτες πρέπει να αντλήσουν ένα τελευταίο κομμάτι ατομικής ευθύνης για να τα βγάλουμε πέρα» πρόσθεσε ο κ. Σκυλακάκης.

Β.Σ. Καρούλιας: Νέα σειρά αναψυκτικών σε συνεργασία με την Green Cola HellasΠΑΟ ΠΑΕ: Μείωση εσόδων και ζημίες 10 εκατ. ευρώ το 2019/2020Ένα καταναλωτικό δάνειο με επιτόκιο πραγματικό προνόμιο!
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous ΙΟΒΕ: Αισιόδοξοι για την ελληνική οικονομία διακεκριμένοι οικονομολόγοι
Next Πελώνη: Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για νέα συμμετοχή ιδιωτικών κλινικών στη μάχη του κορονοϊού
All24 Team
About the author

All24 Team