Πύργος: Tαυτοποιήθηκαν 11 για την επίθεση στον Θύμιο – Ακαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του


Δώδεκα ημέρες συμπληρώνονται σήμερα από την εξαφάνιση του Θύμιου Μπούγα -που είχε πέσει επανειλημμένα θύμα bullying- τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Μαΐου στον Πύργο Ηλείας.

Οι προσπάθειες των Αρχών για να τον εντοπίσουν παραμένουν άκαρπες, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει 11 άτομα τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση στο σπίτι του.

Σε βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα μια παρέα ατόμων με αυτοκίνητα και μηχανές να πηγαίνουν στο σπίτι του 39χρονου και να εκτοξεύουν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει έξω.

Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.

Ο Θύμιος Μπουγάς μετά από το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τα όσα είχε υποστεί αλλά οι αστυνομικοί δεν ασχολήθηκαν στο βαθμό που θα έπρεπε με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Θύμιος Μπουγάς το 2008 ήταν θύμα τροχαίου με τη μηχανή του, το οποίο του άφησε σοβαρότατα τραύματα και μόνιμα προβλήματα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά σε τοπικά μέσα, εξαιτίας σοβαρών παραμορφώσεων στο πρόσωπό του χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε μιλήσει για τον αγώνα που δίνει σε τοπικά μέσα πριν από περίπου μια δεκαετία.

Ο Θύμιος έχασε δουλειά και φίλους και αποφάσισε να μετακομίσει στον Πύργο με στόχο μια επιστροφή στην αξιοπρέπεια. Εκεί, όμως έχει πέσει επανειλημμένα θύμα bullying, χλευασμού και επιθέσεων με πέτρες και ύβρεις από ανεγκέφαλους που διαφήμιζαν και τα κατορθώματά τους.  

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρώτος απολογισμός, η ημερομηνία-ορόσημο και ο στόχος για το επόμενο διάστημα
Next «O ρόλος της τέχνης στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης» - Δήμος Παλαιού Φαλήρου
All24 Team
About the author

All24 Team