Πλήρης στήριξη Δένδια σε Μητσοτάκη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων


Την απόλυτη και καθαρή στήριξη στο πρόσωπο του πρωθυπουργού εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών κατά την άφιξή του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αφορμή το θέμα των υποκλοπών.

Με αφορμή το θέμα των υποκλοπών που έχει προκύψει, ο κ. Δένδιας τόνισε τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας πως η συγκεκριμένη σχέση έχει παράξει απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής.

Όπως είπε ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, η δέσμευση του πρωθυπουργού για άπλετο φως στο θέμα των υποκλοπών, το καλύπτει απολύτως.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Νίκου Δένδια:

«Σήμερα θα συζητήσουμε για την Ουκρανία, τα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική, την Κεντρική Αφρική, θέματα εξαιρετικά σημαντικά για την ΕΕ.

Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να πω ότι η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη. Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο. Από εκεί και πέρα δε, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει σε εξωστρέφεια – ακρίβεια – παρακολουθήσεις
Next Θεοδωρικάκος για Σοϊλού: Η Ελλάδα ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες
All24 Team
About the author

All24 Team