Περίεργα παιχνίδια και παρεμβάσεις σε βουλευτές του ΥΠΕΞ, για την Ελληνο-Αζερική φιλία – OTA VOICE


Καταγγελία από τον γνωστό Αρμενικής καταγωγής δημοσιογράφο Κιρκόρ Τσακιτζιάν, για παρεμβάσεις από το ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών στις παραιτήσεις βουλευτών από την λίστα  της Επιτροπής  Ελληνο-Αζερικής Φιλίας. Ενώ θα έπρεπε να υπάρχει ξεκάθαρη και ηχηρή στήριξη στην Αρμενία, μια σύμμαχο χώρα,  η ελληνική πλευρά δείχνει μια περίεργη υποτονικότητα και σιωπή.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο δημοσιογράφος μετά τις παραιτήσεις Χαρακόπουλου, Μπογδάνου και Δερμετζόπουλου υπήρξε παρέμβαση  από το Γενικό Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ κ. Σταύρο Καλαφάτη.
«Ο κ. Καλαφάτης απ’ ότι έμαθα από το ρεπορτάζ, στη συνέχεια επικοινώνησε αμέσως με το Υπουργείο Εξωτερικών όπου τους έθεσε το θέμα. Θορυβημένοι στο υπουργείο εξωτερικών από τη δυσάρεστη γι’ αυτούς εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα, του ζήτησαν να μην κάνει δεκτές τις παραιτήσεις τους μέχρι νεωτέρας. Εκείνος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να τους πείσει να κάνουν πίσω. Κρίμα γιατί είναι και Μακεδόνας και περιμέναμε να έχει μεγαλύτερες ευαισθησίες σε τέτοια θέματα», αναφέρει ο κ. Τσακιτζιάν.

Πηγή
Author: admin.user

Previous Δείτε live την ενημέρωση από τους κ.κ. Γκίκα Μαγιορκίνη και Νίκο Χαρδαλιά | newsbreak
Next Ο Ερντογάν αποθρασύνθηκε! Είπε προκλητικά στη Μέρκελ ότι η ΕΕ υπέκυψε στον εκβιασμό Ελλάδος και Κύπρου