Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει για τις παρακολουθήσεις – Παρέμβαση Παπαδημούλη σε Μετσόλα για την υπόθεση


Ο Έλληνας αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει τηλεφωνική επικοινωνία με την Ρομπέρτα Μετσόλα

Στη διεθνοποίηση των υποθέσεων παρακολουθήσεων που απασχολούν τον δημόσιο βίο στη χώρα μας προχώρησε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Δημήτρης Παπαδημούλης έθεσε το θέμα στη Ρομπέρτα Μετσόλα.

Με αφορμή τις καταγγελίες του Νίκου Ανδρουλάκη, σύμφωνα με τις οποίες κάποιος προσπάθησε να παγιδεύσει το κινητό του τηλέφωνο μέσω του λογισμικού «Pedator», ο Έλληνας αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει τηλεφωνική επικοινωνία με την Ρομπέρτα Μετσόλα.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε από την πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου να αποστείλει τη σχετική τεχνική έρευνα που αποκάλυψε την απόπειρα παραβίασης του κινητού του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στις αρμόδιες ελληνικές αρχές (ΑΔΑΕ, Δικαιοσύνη, Βουλή, Κυβέρνηση), έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθόλου σκιές στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έμαθε για την προσπάθεια παρακολούθησης του μετά από τεχνικό έλεγχο που πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στα κινητά τηλέφωνα των ευρωβουλευτών.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Πλακιωτάκης: Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα θαλάσσια σύνορά μας
Next Δημοσιοποίηση της Περιβαλλοντικής έγκρισης του Σχεδίου Τροποποίησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) του Δήμου Βύρωνα
All24 Team
About the author

All24 Team