Ο καυγάς του εισαγγελέα με τον δολοφόνο Ζαφειρόπουλου – Συνεχίζεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό | newsbreak


Με τις απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίστηκε, η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Το έγκλημα είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2017 μέσα στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου επί της οδού Ασκληπιού. Σε πρώτο βαθμό οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν καταδικαστεί σε ισόβια. Επιπλέον, οι δικαστές επέβαλλαν στον φερόμενο ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας κάθειρξη 11 ετών για τα αδικήματα της ληστείας, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για τον δεύτερο βαθμό, οι τρεις κατηγορούμενοι που παραστάθηκαν στο δικαστήριο (ο ένας έχει δολοφονηθεί, ενώ ένας ακόμη διαφεύγει της σύλληψης) δέχθηκαν τις ερωτήσεις της έδρας για το τι οδήγησε στην δολοφονία του ποινικολόγου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, υπήρξε και διαπληκτισμός μεταξύ του Λεκοτσάι με τον εισαγγελέα της έδρας ο οποίος τον ρώτησε για τις πολύ συχνές τηλεφωνικές επαφές που είχε με τον δικηγόρο, Γιώργο Αντωνόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στην αποκαλούμενη «Μαφία των Φυλακών».

Λεκοτσάϊ: Γιατί με ρωτάτε για πράγματα τα οποία είναι άσχετα με αυτή την υπόθεση;

Εισαγγελέας: Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα σας ρωτήσω…

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί την Παρασκευή με την πρόταση του εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης.

Πηγή
Author: Δήμητρα Μ.

Previous Έξι ευρωβουλευτές και η Διεθνής Αμνηστία υπέρ του αγώνα του Δ. Κουφοντίνα
Next Έρευνα: Πώς ένα απλό κόλπο μπορεί να «σκοτώσει» τον κορωνοϊό στις επιφάνειες
all24.gr
About the author

all24.gr