Ο Έλον Μασκ προσκάλεσε τον Πούτιν σε συζήτηση στα social media


Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, το Σάββατο τάγκαρε τον επίσημο λογαριασμό του Κρεμλίνου, ρωτώντας εάν ο Ρώσος πρόεδρος θα επιθυμούσε να έχει μια συζήτηση μαζί του στην εν λόγω εφαρμογή.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Μασκ έκανε την ερώτηση στον Πούτιν, σημειώντας σε ακόλουθη ανάρτηση στα ρώσικα, πως θα ήταν μεγάλη του τιμή να μιλήσει μαζί του.

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε την πρόσκληση του Μασκ ενδιαφέρουσα, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι χρειάζεται να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες ως προς αυτή.

«Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά πρέπει κάπως να κατανοήσουμε τι σημαίνει, τι προτείνεται ακριβώς, οπότε πρώτα θα ελέγξουμε με κάποιο τρόπο όλα αυτά και μετά θα αντιδράσουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα. Και πρόσθεσε: «Πρώτα, θέλουμε να καταλάβουμε. Γνωρίζετε ότι ο Πούτιν δεν χρησιμοποιεί μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν τα διαχειρίζεται προσωπικά ο ίδιος».

Ο Πούτιν δεν είναι το μόνο δημόσιο πρόσωπο που έχει προσκαλέσει ο Μασκ σε μια συνομιλία στο Clubhouse. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla έγραψε πρόσφατα ότι αυτός και ο δισεκατομμυριούχος ράπερ Kanye West πρόκειται να εμφανιστούν από κοινού στην πλατφόρμα. Ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες για το πότε θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για αυτή τη συνάντηση.

Η κίνηση του Μασκ έρχεται λίγο αφότου έκανε το ντεμπούτο του στη δημοφιλή ηχητική εφαρμογή μόλις τον περασμένο μήνα.

Πηγή
Author:

Previous Στο τουρκικό ΥΠΕΞ εκλήθη ο Αμερικανός πρέσβης - Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τους θανάτους Τούρκων στο βόρειο Ιράκ
Next Μητρώο Εμπειρογνωμόνων Αναδιάρθρωσης Οφειλών δημιουργήσαν ΕΛΤΕ και ΕΓΔΙΧ
All24 Team
About the author

All24 Team