Οικονόμου: Ο Τσίπρας είναι καλός στα λόγια αλλά καταστροφικός στα έργα


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως ο κ. Τσίπρας υπήρξε ο πρωθυπουργός που θέσπισε και ευνόησε νομοθετικά τις εταιρείες εξαγοράς κόκκινων δανείων, που επί των ημερών του (2018-2019) οι ολοκληρωμένοι πλειστηριασμοί έφτασαν περίπου τις 30.000. 

Σχόλιο για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Η δήλωση:

Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να χάνει ένας άνθρωπος το σπίτι του σε πλειστηριασμό και κάθε τέτοια περίπτωση πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ευαισθησία. Η πολιτική της Κυβέρνησης στο θέμα των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών προσφέρει πολλές δυνατότητες στους πολίτες να διασώσουν τις περιουσίες τους, για αυτό και πολλές χιλιάδες δανειοληπτών έχουν ήδη ρυθμίσει τις οφειλές τους και προστατεύσει τους κόπους τους.

Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας υπήρξε ο πρωθυπουργός που θέσπισε και ευνόησε νομοθετικά τις εταιρείες εξαγοράς κόκκινων δανείων, που επί των ημερών του (2018-2019) οι ολοκληρωμένοι πλειστηριασμοί έφτασαν περίπου τις 30.000. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φανεί καλός στα λόγια, ενώ υπήρξε μοιραίος και καταστροφικός στα έργα. Όσο και αν προσπαθεί να μας επαναφέρει στην εποχή των «Αγανακτισμένων», οι πολίτες τον ξέρουν καλά πια και κρίνουν.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Τσίπρας σε Κολοβού: Την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε διαρκώς

Οικόνομου: Δεν υπάρχει διαφοροποίηση Καραμανλή

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Θα δώσετε τα ονόματα αστυνομικών που μετατάξατε στην ΕΥΠ για το Predator;

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Ο «Thor» ανακάλυψε στα 39 του πως κινδυνεύει από Αλτσχάιμερ - Σταματά προσωρινά την υποκριτική
Next Θεσσαλονίκη: Καρέ - καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο - Οι δράστες σπάνε τα ρολά με φορτηγό
All24 Team
About the author

All24 Team