Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στην απόλυτη πολιτική εξαθλίωση


Ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά απεγνωσμένα δικαιολογίες για την επερχόμενη ήττα του.

Στη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά απεγνωσμένα δικαιολογίες για την επερχόμενη ήττα του.

Η απάντηση:

Ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται και πάλι σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μας μονοπάτια. Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, βασισμένος μόνο σε ψέματα και ανυπόστατες φήμες, φτάνει στην απόλυτη πολιτική εξαθλίωση.

Η ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας μας και το αδιάβλητο των εκλογικών διαδικασιών είναι ένα κεκτημένο της Μεταπολίτευσης, το οποίο οφείλουμε όλοι, πολιτικοί και πολίτες, να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού. Κανείς, από το 1974 μέχρι σήμερα, δεν διανοήθηκε να το αμφισβητήσει. Ο κ. Τσίπρας μιμείται τους ακραίους πολιτικούς στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, οι οποίοι δεν σέβονται τη λαϊκή ετυμηγορία και δεν διστάζουν να πληγώσουν βαριά τους θεσμούς των χωρών τους.

Αναζητά απεγνωσμένα δικαιολογίες για την επερχόμενη ήττα του, φτάνοντας στο σημείο να θυσιάσει την ομαλότητα και τη νομιμότητα για να στήσει γραμμή προσωπικής του άμυνας. Όμως η πολιτική του αδυναμία οφείλεται στην πολιτική του ανεπάρκεια, στην ένδεια προτάσεων για τα υπαρκτά και τα μεγάλα που απασχολούν την πατρίδα και στον «τραμπισμό αλά γκρέκα» με τον οποίο πολιτεύεται.

Διαβάστε ακόμα:

Οικονόμου για Πάτση: «Προφανώς έπρεπε να είχε γίνει καλύτερος έλεγχος»

Οικονόμου στο Newsbomb: O κ. Τσίπρας ασχολείται με εικασίες

Τσίπρας για παρακολουθήσεις: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Τσίπρας για παρακολουθήσεις: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται
Next Γεραπετρίτης: Δικαίωμα της Ελλάδας η επέκταση των χωρικών της υδάτων
All24 Team
About the author

All24 Team