Οικονόμου για υποκλοπές: Πού βρήκαν τα στοιχεία όσοι τα επικαλούνται;


Για την πηγή της πληροφόρησης του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτώμενος σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών.

«Τα κακόβουλα λογισμικά έχουν παρουσιαστεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Ενδεχομένως αυτοί που τα έχουν να τα έχουν χρησιμοποιήσει και στην Ελλάδα. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, περιμένουμε αν θα βγάλει άκρη» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών.

Παράλληλα ο Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε: «Αυτό που είναι αδιανόητο. Η πραγματικότητα είναι να δοθεί μια πολύ ζοφερή ατμόσφαιρα, είναι να βάλουμε την υπόθεση στις σωστές διαστάσεις. Δεν μπορεί να μπλέκεται η υπόθεση Ανδρουλάκη με το Predator. Η κριτική που ακούγεται δεν έχει βάση, από την πρώτη στιγμή κινητοποιηθήκαμε. Ένα υπαρκτό πρόβλημα πρέπει να έχει απάντησε από θεσμικές πηγές. Βγήκε μια λίστα, αφήνονται υπονοούμενα και για άλλες. Διατυπώνεται η κατηγορία ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε υπουργούς του, ανθρώπους που συμπορεύεται 15 χρόνια.

Γίνεται εργαλείο για να βαρύνει η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα. Πρέπει να απαντήσουν αυτοί που επικαλούνται στοιχεία, πού τα βρήκαν; Ποιος τους τα έδωσε. Δεν μπορώ να πετάω τέτοια λάσπη στον αέρα χωρίς να λέω ποιοι μου τα έδωσαν. Τα στοιχεία για να είναι αληθινά πρέπει να τα δώσει στη Δικαιοσύνη.

Υπάρχει επανάληψη μιας ιστορίας που έχει ξαναπαίξει. Ένα σκάνδαλο με διεθνείς διαστάσεις που κρέμασαν ανθρώπους στα μανταλάκια, κάποιοι μάρτυρες με κουκούλες μιλούσαν για κάτι βαλίτσες που έκαναν βόλτες. Εδώ έχουμε το οξύμωρο».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Συμφωνία για φυσικό αέριο με τη Βρετανία επιζητά το Βερολίνο
Next Δ. Μαλεβιζίου: Κλειστή η οδός Σενετάκη λόγω εργασιών φρεζαρίσματος (8/11) - OTA VOICE
All24 Team
About the author

All24 Team