ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η δημιουργία τοξικού κλίματος είναι ο μοναδικός τρόπος πολιτικής τους αντιπαράθεσης


Ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για κάλεσμα σε αντισυγκέντρωση στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα κόμματα έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν συγκεντρώσεις στον χρόνο και τον χώρο που επιλέγουν, όπως ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Αποτελεί πάγια πολιτική πρακτική και συνθήκη δημοκρατικής ομαλότητας να μην γίνονται αντισυγκεντρώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αντισυγκέντρωση σήμερα στον Ισθμό, ακριβώς επειδή θα βρίσκεται εκεί ο pρωθυπουργός, πρακτική που εφάρμοζε και την περίοδο των “αγανακτισμένων”. Αν νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσουν προβλήματα στην επαφή του pρωθυπουργού με τους πολίτες, κάνουν λάθος».

«Το μόνο που δείχνουν είναι ότι η δημιουργία τοξικού κλίματος, είναι ο μοναδικός τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης που ξέρουν και θα ακολουθήσουν», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Π.Ε Λευκάδας: Διασυνοριακή εκδήλωση Interreg AI SMART - OTA VOICE
Next «Πόλεμος» ανακοινώσεων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis
All24 Team
About the author

All24 Team