Νέα Δημοκρατία για ΣΥΡΙΖΑ: «Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την κατάντια του»


Πυρά Νέας Δημοκρατίας κατά ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το Gov.gr Wallet

Άμεση ήταν η απάντηση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στην αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα Gov.gr Wallet, την οποία αποκαλεί «φιάσκο που προσπαθεί να καλύψει η Κυβέρνηση με πατέντες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ακόμα κι αν προσπεράσουμε το μένος και την τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση, αυτό που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε είναι ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο σημείο να λέει «ότι η φωτιά θα σβήσει μόνη της» δείχνει δυστυχώς περιφρόνηση και παντελή έλλειψη σεβασμού σε όλους τους πυροσβέστες που πέφτουν μέρα και νύχτα στη μάχη με τις φλόγες, στους εθελοντές, στον στρατό, στην αυτοδιοίκηση, σε όλους εκείνους δηλαδή που παλεύουν καθημερινά με τα δεκάδες πύρινα μέτωπα. Δυστυχώς ο κατήφορος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σταματημό. Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την κατάντια της.»

«Όσο για τη ζημιά και την έκτασή της, ας κάνουν λίγη υπομονή και ας τιθασεύσουν λίγο την καταστροφολογική τους εμμονή, μέχρι να σβήσει η φωτιά και να γίνει αναλυτική αποτίμησή της με όλα τα αντικειμενικά στοιχεία»

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Αμυράς για φωτιά στη Δαδιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξ’ ιδίων κρίνει τα αλλότρια
Next Πανελλήνιες 2022: Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις από τον εκπαιδευτικό Γιώργο Χατζητέγα
All24 Team
About the author

All24 Team