Μικρή Αναστασία: 35% επιτυχία δίνουν οι γιατροί στις ΗΠΑ – Τι λέει η μητέρα της 7χρονης


Η μητέρα της 7χρονης, Ξένια Πρεζεράκου, μίλησε στο Mega για το μεγάλο αγώνα της κορούλας της αλλά και για τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου για να μπορέσει η μικρή να ταξιδέψει και να παλέψει την ασθένειά της.

«Ξεκινήσαμε τις θεραπείες από την προηγούμενη Πέμπτη. Προσπαθεί να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες. Είναι νωρίς ακόμα. Εδώ μας έδωσαν ένα 35% επιτυχία. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά στο 0% που μας έδωσαν στην Ελλάδα, είναι πολύ μεγαλύτερο. Θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες για να δούμε πώς ανταπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Θα κάνουμε μαγνητικές. Θα είναι δύσκολες εβδομάδες που χρειάζονται γερό στομάχι» τόνισε η μητέρα της μικρής Αναστασίας.

«Λίγοι επιβίωσαν από την πάθηση αυτή ανά τον κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έκανε την θεραπεία που επιλέξαμε» ανέφερε για το διάχυτο γλοίωμα, που πρόκειται για μια επιθετική μορφή καρκίνου, στο κεντρικό νευρικό σύστημα του εγκεφάλου.

Παράλληλα, η κ. Πρεζεράκου αναφέρθηκε στην αγάπη και την συμπαράσταση που έδειξε ο κόσμος στο παιδί της.

«Πήραμε πολλή αγάπη από όλο τον κόσμο. Αυτό μας δίνει δύναμη. Όμως φοβόμαστε κι εγώ και ο πατέρας της. Πολύ συγκινητικό όταν κάποιος βάζει ένα ευρώ. Σημαίνει ότι μπορεί να μην έχει, αλλά έβαλε ότι μπορεί για να μας βοηθήσει. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Facebook/Για την Αναστασία – Καλαμάτα

Πηγή
Author:

Previous Πορεία του ΚΚΕ στην αμερικανική πρεσβεία
Next Πολυτεχνείο: Το ΚΚΕ «έσπασε» τον αστυνομικό κλοιό - Συγκέντρωση στην Αμερικανική πρεσβεία