Κώστας Βαξεβάνης: Υπάρχουν στοιχεία – Κρίσιμες ώρες για τη Δημοκρατία


Σε δήλωσή του ο Κώστας Βαξεβάνης είπε ότι ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίσωρο Ντογιάκο, να συνεννώσει τις πέντε δικογραφίες για το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων

Ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις. Ο εκδότης της εφημερίδας Documento πέρασε το κατώφλι του γραφείου του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, για να δώσει τη θέση του για το δημοσίευμα της εφημερίδας και ανάλογα με αυτά τα στοιχεία θα κληθούν να καταθέσουν κι άλλα άτομα.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Βαξεβάνης είπε ότι ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίσωρο Ντογιάκο, να συνεννώσει τις πέντε δικογραφίες για το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων που εκκρεμούν αυτήν την ώρα στη Δικαιοσύνη, να συνεννωθούν υπό την εποπτεία ανώτατου εισαγγελέα. «Δεν είναι δυνατόν η δικαιοσύνη να κάνει τον Πόντιο Πιλάτο, να κλείνει το μάτι στο πολιτικό σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βαξεβάνης και τόνισε ότι «οι ώρες είναι κρίσιμες και για τη Δημοκρατία και για τη Δικαιοσύνη».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος και εκδότης θεωρεί ότι υπάρχουν στοιχεία και θα επανέλθει σε αυτά. Είπε ακόμα ότι δεν θέλει να πέσει στην παγίδα και να βρεθεί ο ίδιος κατηγορούμενος για την υπόθεση αυτή, όπως είχε συμβεί σε άλλες υποθέσεις όπως είχε συμβεί σε άλλες υποθέσεις, για παράδειγμα στη λίστα Λαγκάρντ. Υπάρχουν ακόμα, όπως είπε και για ηχητικά, τα οποία θα δημοσιεύσει στην εφημερίδα.

Τον Κώστα Βαξεβάνη συνόδευσε στον Άρειο Πάγο ο δικηγόρος και υπεύθυνος Δικαιοσύνης της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Μητσοτάκης: Η Ελλάδα του 2022 δεν μοιάζει με την Ελλάδα του 2012
Next ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 4/2022 ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ
All24 Team
About the author

All24 Team