Κόκκινο κρέας: Τα οφέλη και οι κίνδυνοι από την κατανάλωσή του (εικόνες)


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κρέας είναι καλή πηγή πολλών και διαφορετικών θρεπτικών ουσιών, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

Το βοδινό κρέας, το χοιρινό και το αρνί, περιέχουν βιταμίνες Α, Β, D και K, καθώς και χαλκό, χρώμιο, φολικό οξύ, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, σελήνιο και ψευδάργυρο.

Previous Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής Κάρλος Μένεμ
Next ΕΛ.ΑΣ.: Ανακοινώθηκαν οι Τοποθετήσεις- Μετακινήσεις Ταξιάρχων
All24 Team
About the author

All24 Team