ΚΙΝΑΛ: Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου από την πλευρά Παπανδρέου


Δεν ανοίγει τα χαρτιά του ο Παπανδρέου στις συναντήσεις του με τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ασαφής ως προς τις προθέσεις του για το άμεσο μέλλον εμφανίζεται ως τώρα στις συναντήσεις του με τους υποψήφιους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς σε καμία περίπτωση δεν προσδιορίζει τι ακριβώς επιζητά από εκείνους.

Κανένα απολύτως χειροπιαστό αποτέλεσμα δεν φαίνεται να έχουν οι συζητήσεις στις οποίες έχει ως τώρα προχωρήσει ο πρώην πρωθυπουργός. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο ίδιος αρνείται να ανοίξει τα χαρτιά του. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνομιλητές του δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν πλήρως τι ακριβώς τους ζητούσε, μιλώντας γενικά και αόριστα για «συζητήσεις» και «διαβουλεύσεις» που θα πρέπει να γίνουν.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει ζητήσει από κανέναν να αποσύρει την υποψηφιότητα του, καθώς πλην του Βασίλη Κεγκέρογλου, ουδείς εκ των άλλων πέντε εμφανίζεται διατεθειμένος να το κάνει.

Σαν γενικό συμπέρασμα από τις ως τώρα επαφές που έχουν γίνει, προκύπτει ότι τον πρώην πρωθυπουργό τον ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ψάχνει, όμως, τη φόρμουλα που θα τον οδηγήσει εκεί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται εν τέλει να ανακοινώσει αύριο την υποψηφιότητα του, ανήμερα της 40ης επετείου από τη πρώτη νίκη του ΠΑΣΟΚ, το 1981.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο «κοινωνικό μέρισμα»: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις – Ποιοι θα το λάβουν

Η Λάρισα θα γίνει Αλγερία και η Πάτρα… Καραΐσαλι της Τουρκίας – Κλιματική αλλαγή

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε – Ο ρόλος – έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου και οι δύο καλεσμένοι

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Previous Eρντογάν: Οι ΗΠΑ πρότειναν στην Τουρκία την πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-16
Next Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του Γ. Παπανδρέου με τους Π. Γερουλάνο και Π. Χρηστίδη
All24 Team
About the author

All24 Team