Κακοκαιρία “Μήδεια”: Χιονίζει στο κέντρο της Αθήνας – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη


Τα “δόντια” της δείχνει η κακοκαιρία “Μήδεια” και στην Αττική όπου πολλές περιοχές στα βόρεια προάστια έχουν ντυθεί στα λευκά. Όπως φαίνεται σε βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr χιονίζει και στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού τις βραδινές ώρες αναμένεται επιδείνωση του καιρού με πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο συμπεριλαμβανομένης της πόλης των Αθηνών, των παραθαλάσσιων τμημάτων και των περιοχών της Κρήτης με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Δείτε τα βίντεο:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Πηγή
Author:

Previous Δήμος Πύργου: Ζητείται η παράταση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας - OTA VOICE
Next ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2020 - Δήμος Παλαιού Φαλήρου
All24 Team
About the author

All24 Team