Κακοκαιρία «Μήδεια»: Τα λευκά του «φόρεσε» και το Χαϊδάρι – Η θέα της Αθήνας από ψηλά


Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το CNN Greece η περιοχή έχει «ντυθεί» στα λευκά χωρίς, ωστόσο, να καταγράφονται προβλήματα στην κυκλοφορία ή στην ηλεκτροδότηση, ενώ από ψηλά η υπόλοιπη Αθήνα φαίνεται άσπρη.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας το «έστρωσε» -μεταξύ άλλων- στην Κηφισιά, την Ερυθραία, την Πεντέλη, τα Μελίσσια, τη Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο.

Από σήμερα, Δευτέρα, ξεκίνησε η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας «Μήδεια», με τις πυκνές χιονοπτώσεις να απασχολούν το επόμενο διήμερο τα ανατολικά και νότια τμήματα (από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα) και τις πολικές θερμοκρασίες να κυριαρχούν στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Για σήμερα, πρώτη ημέρα της δεύτερης φάσης της κακοκαιρίας «Μήδεια», σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, αναμένονται χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές σε Κεντρική, Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, στα πεδινά της Βόρειας και Ανατολικής Πελοποννήσου και πιθανόν στη Θεσσαλία και στις Σποράδες, ενώ χιονόνερο θα εκδηλωθεί στα παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα.

Δείτε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κακοκαιρία «Μήδεια» στο liveblog του CNN Greece

Πηγή
Author:

Previous Μ. Χάνκοκ: Θα συνυπολογιστούν όλα τα δεδομένα για την άρση του lockdown
Next Ο ΕΕΣ στο πλευρό ευάλωτων συνανθρώπων μας για την ασφαλή μεταφορά τους στα κέντρα εμβολιασμού
All24 Team
About the author

All24 Team