“Ιανός”: Νύχτα αγωνίας στην Καρδίτσα με μια γυναίκα αγνοούμενη και επτά εγκλωβισμένους – ΒΙΝΤΕΟ


Νύχτα θρίλερ στην Καρδίτσα από το πέρασμα του “Ιανού”, καθώς αυτή την ώρα αγνοείται μια γυναίκα. Πρόκειται για μια οδηγό αυτοκινήτου η οποία παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά μαζί με το αυτοκίνητο της στο Μουζάκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα.

Ο δήμαρχος Μουζακίου Στάθης Ψάλτης σημείωσε πως έχουν εκκενωθεί οικισμοί, καθώς τα ορμητικά νερά στην περιοχή έχουν καταστρέψει γέφυρες και άλλες υποδομές. Την ίδια στιγμή, εγκλωβισμένα βρίσκονται επτά άτομα, που επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα, στη θέση «Τσουκνίδα» στην Αν. Αργιθέα.

Χωρίς ρεύμα η Καρδίτσα

Το μεγαλύτερο μέρος της πόλης έχει κατακλυστεί από νερό και απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα δεν θα υπάρξει σημείο που λιγότερο ή περισσότερο δεν θα δεχθεί όγκους υδάτων.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στο δημαρχείο το νερό έχει φθάσει μισό μέτρο, ενώ έχει μεγάλο ύψος στην πλατεία και έχει μπει σε πολλά καταστήματα, όπως και σε υπόγειες και ισόγειες κατοικίες. Σημαντικές ζημιές έχουν υποστεί και αυτοκίνητα.

Δείτε το βίντεο:

Ταυτόχρονα το μεγαλύτερο μέρος της πόλης είναι χωρίς ρεύμα και το χειρότερο όλων είναι ότι η ροή του νερού είναι συνεχής και αυξανόμενη.

Αργά τη νύχτα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έκανε δηλώσεις τόσο για την επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ανθρώπων στον Αλμυρό Βόλου αλλά και για την επιχείρηση ανεύρεσης μιας γυναίκας οδηγού στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από Karditsalive.net, ΕΡΤ, OPEN

Πηγή
Author:

Previous Κακοκαιρία «Ιανός»: Αίσιο τέλος για τους τρεις εγκλωβισμένους στον Αλμυρό
Next Εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ: Έως τις 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις
All24 Team
About the author

All24 Team