Θερμαινόμενοι χώροι στο Δήμο Χαλανδρίου ενόψει της κακοκαιρίας «Μήδεια» – OTA VOICE


Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθεται ο Δήμος Χαλανδρίου, λόγω ενδεχόμενης εκδήλωσης χιονοπτώσεων, παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών, από την έλευση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου, στο πλαίσιο των επιχειρησιακών σχεδίων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, προχωρούν στη λήψη συγκεκριμένων προληπτικών μέτρων για την ασφάλεια των πολιτών και για να αποτραπεί η έκθεση των αστέγων στο ψύχος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ισόγειος χώρος στο «Κεντρικό» ΚΑΠΗ Χαλανδρίου (25ης Μαρτίου & Καραολή Δημητρίου), θα λειτουργήσει από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, σε 24ωρη βάση, ως θερμαινόμενος χώρος για την προστασία από το κρύο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες .

Η προσέλευση των ενδιαφερομένων θα πρέπει να γίνεται έως τις 21:00.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου παρακολουθούν την εξέλιξη των φαινομένων και θα επανέλθουν με νεότερη ανακοίνωση, αν παραστεί ανάγκη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή έκτακτη περίσταση, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 210 6811275 και 210 6848380  (τηλ. Κεντρικού ΚΑΠΗ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

 

Πηγή
Author: admin.user

Previous Lamanif: Tο τελευταίο μήνυμα του Λάμπρου Μανιφάβα στον πατέρα του και η μαρτυρία οδηγού ταξί  | newsbreak
Next Μιανμάρ: Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους παρά τις απειλές της χούντας
all24.gr
About the author

all24.gr