Η Εριέττα Μανούρη δεν «πουλάει» τη σχέση της με τον Αναστάση Ροϊλό (video) | newsbreak


Δεν «πουλάει» την προσωπική της ζωή η Εριέττα Μανούρη. Το ξεκαθάρισε ακόμη μια φορά σχολιάζοντας έμμεσα το ειδύλλιό της με τον τηλεοπτικό Νικηφόρο από τις «Αγριες μέλισσες», κατά κόσμον Αναστάση Ροϊλό.

Το ζευγάρι ήρθε κοντά πέρυσι, όταν εκείνη έκανε κάποια περάσματα από το δημοφιλές σίριαλ του ΑΝΤ1 ερμηνεύοντας τον ρόλο της νεκρής μητέρας των τριών αδελφών Σταμίρη σε flashbacks.

Το ειδύλλιό τους δεν άργησε να γίνει γνωστό, αλλά οι δύο νέοι και ωραίοι ηθοποιοί αποφάσισαν από κοινού να μην κάνουν κανένα σχετικό σχόλιο στους δημοσιογράφους. «Δεν είναι φυσιολογικό επειδή ο κόσμος με βλέπει στην τηλεόραση να ξέρει και τι κάνω σπίτι μου. Οταν το βιώνεις από μέσα, είναι λίγο άσχημο να μπαίνεις σε διαδικασία να κρυφτείς… Εγώ πια δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, αν είναι να βγουν φωτογραφίες, θα βγουν… Εχω κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι άνθρωπος που θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή ή θα την… πουλήσω» δήλωσε η Εριέττα Μανούρη στην κάμερα του Alpha που τη συνάντησε με αφορμή τη φετινή συνεργασία της με τον σταθμό στην τηλεοπτική σειρά «Αγγελική», όπου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο της.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

Previous Σάμος: Ο «θάνατος» του εμποράκου
Next Χωρίς πιστούς, οι ιεροί ναοί καθ' όλη τη διάρκεια του lockdown-Εκδόθηκε ΚΥΑ - OTA VOICE